Oberta la inscripció dels cursos de Photoshop per a fotògrafs professionals de premsa, al CPC

La primera sessió del curs de Photoshop al Col·legi de Periodistes. ©Cristina Calderer

Ja s’ha obert el termini d’inscripció dels dos nous cursos de Photoshop per a fotògrafs professionals de premsa, que se celebraran a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, 10) en horari de matí i de tarda.

Així mateix s’ha programat un curs bàsic de photoshop per a persones no iniciades els dies: 22-24-29-31 de Març de 9 a 11.30.

Per fer la inscripció, us heu d’adreçar a la Sònia Romero, del Col·legi de Periodistes, al seu correu electrònic (soniaromero@periodistes.org). En l’assumpte, heu de posar el nom del curs (Photoshop per a fotògrafs professionals de premsa) i indicar si és en horari de matí o de tarda. Dins del correu, heu d’indicar nom i cognoms, número de document nacional d’identitat, si sou col·legiat o no, i un correu de contacte.

El curs en horari de matí es farà els dies 18, 20, 25 i 27 de gener, de 9 a 11.30 hores. El curs de tarda, els dies 22 i 24 de febrer i l’1 i 3 de març, de 18.30 a 21 hores.

El preu del curs és de 60 euros per a no col·legiats i 40 per als col·legiats. Un cop rebeu confirmació de la vostra plaça, haureu de fer efectiu l’import del curs el dia d’inici de les classes. Us recordem que cada alumne haurà de venir amb el seu portàtil.

1 responses to “Oberta la inscripció dels cursos de Photoshop per a fotògrafs professionals de premsa, al CPC

  1. Nois en 24 hores s’han tancat els cursos, quin èxit!
    El web Periodistes.org en convocarà més a l’abril, maig i juny, estigueu atents!

Deixa un comentari